Gedragsdierenarts ILSE REDIERS

Over BehiVet

Wie ben ik?

WIE BEN IK?

BEHIVET staat voor Behaviour-Veterinarian of gedragsdierenarts

Kiezen voor BehiVet is kiezen voor de nieuwste wetenschappelijke inzichten over diergedrag en welzijn!

Mijn naam is ILSE REDIERS. Al vanaf mijn kleuterjaren was ik geïnteresseerd in dieren, diergedrag en dierenwelzijn. Het stond dus al vrij jong vast dat ik dierenarts zou worden. Gedurende mijn hele studie bleef mijn grote passie diergedrag.

Ik studeerde in 1997 af als dierenarts en kreeg voor mijn eindwerk “De invloed van castratie op het gedrag van honden en katten” de Scientia Cordeque prijs van de Diergeneeskundige Vereniging voor Dierenbescherming.

Kort nadat ik afstudeerde werd ik lid van de VDWE (Vlaamse gedragsdierenartsen) en in 2009 behaalde ik het postgraduaat toegepast diergedrag. Sindsdien heb ik ongeveer 200 wetenschappelijke bijscholingen gevolgd over diergedrag en -welzijn.

Ik ben voorzitter van VDWE (Vlaamse gedragsdierenartsen), lid van ESVCE (Europese gedragsdierenartsen) en lid van VDG (Vereniging voor Diergedragsprofessionals).

Sinds 2004 geef ik les in het secundair onderwijs in de richting Diertechnische wetenschappen. Uiteraard onderricht ik mijn leerlingen uitgebreid over diergedrag en dierenwelzijn. In 2008 richtte ik mijn eigen zelfstandige gedragspraktijk BEHIVET op. Sindsdien geef ik heel veel les tijdens lezingen en in opleidingen.

Als gedragsdierenarts heb ik o.a. aan volgende projecten meegewerkt:

Omdat ik heel vaak misvattingen hoor over hondengedrag en -welzijn heb ik een boek geschreven Een vlekkeloos hondenleven dat je via mij kan aankopen en weldra in de boekhandel te verkrijgen zal zijn.

+
Aantal jaren ervaring
+
Aantal gevolgde bijscholingen
%
Passie voor de job

VOOR WIE NOG MEER WIL WETEN ...

over GEVOLGDE opleidingen en activiteiten

“Liefdevol en harmonieus samenleven met je hond doe je met respect voor zijn behoeften en persoonlijkheid” Ilse Rediers

 

“Gelukkige honden en katten maken gelukkige mensen Ilse Rediers

U kunt geen kopie maken van deze inhoud.