COVER Een vlekkeloos hondenleven

‘Een vlekkeloos hondenleven’ wordt aanbevolen via volgende websites, organisaties & tijdschriften!

Het boek ‘Een vlekkeloos hondenleven – wetenschappelijke benadering over hondengedrag en -welzijn’ wordt aanbevolen door onderstaande websites, organisaties & tijdschriften!

Hartelijk dank aan de betrokken personen. Samen kunnen we de levens van vele honden en hun baasjes beter maken!

Doggo.nl

Doggo.nl heeft als doel informatie te verschaffen aan hondeneigenaren en -professionals om zo hondenwelzijn te bevorderen. Het opvoeden en houden van een hond gaat met vallen en opstaan en dan is het prettig om goede up to date informatie tot je beschikking te hebben. De artikelen op de website worden geschreven door specialisten in hun vakgebied zoals gedragsdeskundigen, dierenartsen en hondentrainers.

NieuweHond.NL

De Nieuwe Hond - Het grootste Online hondenmagazine voor België en Nederland waar honden en hondenliefhebber centraal staan. Online informatie en nieuws over alle hondenrassen, agenda hondenshows, puppy info, kennels, hondenclubs, hondenziekten, honden opvoeden, honden-cursussen en veel meer.

paalonline

Paalonline wil de dorpsontwikkeling mee ondersteunen en vorm geven via een aantal werkgroepen die op verschillende terreinen actief zijn en uiteenlopende activiteiten organiseren. Door de creatie en het onderhoud van een eigen, onafhankelijke, website en een eigen facebookpagina "paalonline" alsook door het organiseren van een aantal hieraan gerelateerde activiteiten, wil paalonline de communicatie met de bevolking en met alle geïnteresseerden verzorgen..

Onze Hond

Tijdschrift over honden - Alles voor de hondenliefhebber.

Dierenartsen-wereld

Tijdschrift voor de dierenarts.

GAIA

GAIA zet zich in het bijzonder in voor dieren in de vee-industrie, voor pelsdieren, proefdieren, dieren in dierentuinen en gezelschapsdieren. Dankzij een duidelijke focus behalen we tastbare resultaten met onze geweldloze campagnes.

U kunt geen kopie maken van deze inhoud.